Изберете език

Follow me:

Maybelline Dream fresh BB cream

Днес искам да споделя с вас кои са любимите ми козметични продукти това лято. Определено най-впечатлена съм от Maybelline Dream Fresh BB. Това е първият BB крем, който ползвам. За тези, които не са запознати BB означава Beauty Balm и е атернатива на фон дьо тена, която осигурява на кожата едновременно покритие и грижа. Maybelline Dream Fresh BB съдържа SPF30, което го прави перфектен за лятото. Предлага се в три нюанса - light, medium, dark. Избирането на подходящ нюанс е доста лесно. С него кожата изглежда сияйна и хидратирана. За BB крем е доста покривен и спокойно може да замести фон дьо тена.

max factor angel nails and opi mermaid tears

Люимите ми лакове това лято са OPI Mermaid tears и Max Factor Angel Nails. OPI Meramaid tears беше част от миналогодишната лятна колекция на OPI Карибски пирати и представлява ярък синьо-зелен цвят със сиви подтонове. Формулата му е страхотна, напълно покривен е на 2 пласта, издържа на ноктите 3-4 дни. Другият ми фаворит е изненадващо от Max Factor, марка, която досега не ме беше впечатлявала толкова с лаковете си за нокти. Angel Nails е разкошен. Купих го, защото ми изглеждаше като лака от новата лятна колекция на Chanel. Не знам доколко си приличат, защото не притежавам лака на Chanel за сравнение. Angel Nails е металическо сребристо-бежово и е от тези лакове, които изглеждат като течен метал на ноктите. Прилича на OPI Designer Be Better, но е по-покривен, по-сребрист и няма бежови частички вътре. Angel Nails е част от Glossfinity линията на Max factor и наистина издържа на ноктите както обещава около седмица. Формулата му е лесна за нанасяне, напълно покривен е на 2 пласта.

Lush big shampoo

Друг фавотит това лято ми е шампоана на LUSH BIG. Ако имате суха коса най-добре стойте по-далеч от този шампоан. Той съдържа морска сол и лимонов сок, които почистват косата до съвършенство. BIG съдържа частици сол, които ексфолират скалпа и придават невероятен обем на косата. Аз имам мазна коса, която в лятната жега е още по-мазна и съм влюбена в този шампоан. Дори и да сте с мазна коса препоръчвам да го редувате с друг, не толкова изсушаващ шампоан, за да не привикне кожата на главата ви и да произвежда още повече себум.

Парфюмът, който обожавам това лято е Dior Addict eau sensuelle. След като видиш новата реклама на Dior Addict няма как да не отидеш да помиришеш този парфюм в магазина, тя изглежда толкова сладка, забавна и свободна. Самият парфюм е цветен аромат на роза, жасмин и бял мускус. 

Обикновенно не си падам много по носенето на хайлайтър през деня. Това лято обаче открих такъв, който изглежда съвсем естествено Maybelline Colorama Blush 401. Подобен е на MAC Soft and Gentle, но е по-розов.

maybelline colorama highlighter

maybelline colorama blush 401 and mac soft and gentle

Последният продукт, който искам да спомена е бронзанта на L'OREAL Into the Wild. Той изглежда просто страхотно в опаковката си със златист спрей отгоре. Мирише също невероятно.

l'oreal bronzer

l'oreal into the wild bronzer