Изберете език

Follow me:
  • 23-03-2024

Rouge Dior Forever Liquid Sequin 833 Fascinating

Най-хитовият продукт за мен тази зима беше течното червило с блестящи частици на Dior. То се нанася като матово, но след като разтриеш устните си, се появяват бляскави частици. Tiktok ми показваше само това червило и накрая се изкуших и го купих. 

Опаковката

Опаковките на Dior винаги са много красиви и този продукт не прави изключение. Получавате 6 мл.. Голям минус на тези червила е, че са лимитиран продукт, който няма да остане на пазара. Предполагам, че ще се появят много дубликати и от други марки.

Цветовете

Цветовете, в които се предлагаше това червило, бяха или тъмни или ярки. Известното червено на Dior 999 беше една от опциите, но аз се спрях на кафявото 833 Fascinating. Не съжалявам за избора си, защото цветът е носим и през деня.

Формулата

Това е течно червило, при нанасянето е матово, след като разтъркаш устни се появяват блестящи частици. Създаваше ми усещане за празничност по Коледа. Формулата е дълготрайна, но не достига издръжливостта на много от известните течни червила в момента. При мен трябва да се подновява и коригира на около 5 часа. Блестящите частици в продукта намаляват винаги дълготрайността.

Червилото се нанася равномерно и не се разтича. Аз предпочитам да го нанасям с молив за устни за по-голяма прецизност.

Rouge Dior Forever Liquid Sequin 833 Fascinating

Накратко

Rouge Dior Forever Liquid Sequin е лимитиран продукт, беше доста ефектен за празниците и се радвам, че успях да се добера до него. Предполагам, че ще се появят по-евтини алтернативи на пазара. Има какво да се желае още от трайността, но е интересен продукт.