Изберете език

Follow me:

Rare beauty Soft Pinch Tinted lip oils in Delight and Wonder

Маслата за устни на Rare Beauty станаха голям хит в Tiktok и аз имах много големи очаквания към тях. Сдобих се с цветовете Wonder и Delight. Харесвам ги като продукт, но като цяло мисля, че са леко прехвалени. Маркетингов трик на Rare Beauty е да не пускат големи количества на пазара и това създава илюзията, че всеки техен продукт е невероятен и всеки го иска.

Опаковката

Не съм фен на опаковката, защото когато развиеш капачката тя се отваря сама и всеки път се цапам. Идеята на механизма е да направи продукта да се усеща луксозно, но изобщо не е практично. Харесва ми, че опаковката е с цвета на продукта.

Rare beauty Soft Pinch Tinted lip oils in Delight

Формулата

Формулата на олиото е наистина интересна. Когато го нанесеш има гел текстура и гланциран ефект, след около два часа остава само стейн. Олиото щипе съвсем леко и има слаб плъмпинг ефект. Прави устните да изглеждат много добре. Стейнът се задържа около 5 часа.

Rare beauty Soft Pinch Tinted lip oils in Wonder

Цветовете

Аз имам цветовете Wonder и Delight, но си харесах и още цветове. Много от нюансите имат съответстващ руж.

Накратко

Маслото за устни на Rare Beauty е интересен продукт. Аз харесвам повече като формула Fenty poutsicle lip stein, но там изборът от цветове е ограничен.