От доста време искам да пробвам течния руж на Rare Beauty в цвета Hope, но формулата беше прекалено пигментирана за моя вкус. Не искам да мога да се правя на клоун лесно. Писала съм повече за това тук. Rare Beauty Soft Pinch Luminous Powder Blush също се предлага в цвят Hope, но имам един от другите цветове и той много лесно се натруши. Реших да не инвестирам в повече ружове от тази серия. Когато разбрах, че Rare Beauty пускат Hope в нова кремообразна формула, реших, че е крайно време да го пробвам.
Формулата
Формулата наистина е интересна, наподобява кремообразен мус. Нанесен ръжът изглежда матов и има ефект на разфокусиране от несъвършенства. При мен издържа около 5 часа и позволява наслояване. Нанася се лесно дори и с пръсти.
Цветът
Hope наистина е много красив цвят и напълно заслужава славата си в социалните мрежи. Ружът е в неутрално бледомораво, перфектен за всеки ден. Изглежда много елегантно и ще отива на много подтонове. Цветът е студен, което също не се среща често при ружовете.
Опаковката
Опаковката е много симпатична - кръгла матова кутийка в цвета на продукта. Получавате 6,4 гр. продукт.
Накратко
Ружът си заслужава, особено ако искате да пробвате този така популярен цвят. Цветът е матов и подходящ за ежедневието.